Интервју со Бојана Манева: На Штип му требаше Superior Runs

Денес, ja имаме честа да разговараме со Бојана Манева, извонредна спортистка од Штип која освен што донесе личен успех преку каратето, таа инспирираше и позитивни промени во нејзиниот град.   Од нејзините рани почетоци во каратето до oсновањето на фитнес центарот „Б Фит“ и реализација на општествено одговорни проекти, приказната на Бојана претставува решителност, страст…