Создавање на нова традиција за градот Штип е една од главните цели на Superior Runs, а ние би сакале и вие да бидете дел од неа! Сакате да се придружите на нашиот тим и да бидете дел од нешто неверојатно?

Пријави се – индивидуално или во тим!

 

e-mail: info@superiorruns.mk
контакт: +389 70 210 520