Интервју со Урош Гутиќ: 81 трка и 47 победи, во една година!

Интервју со Урош Гутиќ: 81 трка и 47 победи, во една година! Урош Гутиќ е 26год. момче од Бања Лука кој го освои првото место на 5К на SuperiorRuns. Минатата година, Урош имаше одлична тркачка сезона и учествуваше скоро на сите трки во БиХ. Од 81 трка оствари 47 победи, а 73 пати беше наградуван.…